Palane electrice CD şi MD

Detalii produs

Palane electrice CD/MD

Caracteristici ale produsului Palane electrice

1. lumină greutate mort

2. mic ocupat spatiul

3. înaltă performanţă de lucru

4. simplu operaţie

5. sigur şi de încredere

6. redus de funcţionare şi costurile de întreţinere

Detalii produs Palane electrice

CD & MD modelul cabluri electrice steagului este un fel de echipamente de ridicare uşoare cu avantajele strans structura, greutate redusa, volum mic, utilizare larg comună şi funcţionarea convenabil etc. În cazul în care sunt aplicate reductor cu viteze greu de suprafaţă, va avea viaţă lungă şi eficienţă mecanică ridicată. Motoare de frana conic rotor sunt dotate care are limitatorul de siguranţă în ambele sus şi jos direcţii.

MD modelul electric ridicare a ridicare viteză normală şi lent viteza de ridicare, care să-l ridice în mod constant şi cu acurateţe. De exemplu, CD 5t ridicare electrice are două viteze de ridicare: o viteză rapidă de ridicare este 8m/min, o viteză redusă de ridicare este 0.8 m/min.

Palane electrice CD au doar o viteza ridicare. De exemplu, CD 5t ridicare electrice are doar o viteza ridicare de 8m/min.

ANUNŢ:

Deoarece acest tip de macara este personalizat, pentru a vă oferi cele mai potrivite design şi cea mai bună soluţie, vă rugăm să confirmaţi următoarele informaţii atunci când trimiteţi ancheta.

1. capacitate de ridicare.

2. inaltime de ridicare. (cârlig centrul de pământ)

3. au instalat rails? Ai nevoie de noi şine de alimentare? Cât timp este?

4. alimentare: tensiune.

5. stare de lucru: materialul care să ridice? Temperatura?

Anchetă