HC tip electrice lanţ Palane cu carucior

HC tip electrice lanţ Palane cu carucior
Detalii produs

HC tip electrice lanţ Palane cu carucior

Informaţii de bază.

Modelul NO.:HCAplicare: dublu fascicul macara, macara fixata, macara pod, turn macara, macara unică polizor, platforma, mici Crane de ridicare
Putere Sursa: ElectricTip curea: lant
Ridica viteza: 8 (0,8) M/MinMaxim ridicare inaltime: 48 m
Lanţ Falls: 1Certificare: ISO9001: 2000
Stare: nouCuloare: în timp ce selectaţi
Pachet: placaj BoxCaietul de sarcini: 16t electrice lant ridicare
Marcă: TengtongOrigine: Henan, China
Locul de origine: Henan, ChinaMaxime de ridicare greutate: 16t
Lanţ: oţel cabluriProducător tip: ridicare de afaceri; Fabrica de ridicare
putere Sursa: 3 faze, 380v, 50hz
Capacitatea de producţie: 2000PCS / luna

Descrierea produsului

Caracteristici ale produsului:

1. shell
Realizate din aliaj de aluminiu turnat, lumina, dar greu.
2. motor
Adopta seria magnetice adverse da de frânare cu Motor.
3. uneltele
Realizat din aliaj de oţel prin carburarea călire tratament. Astfel transmiterea cu zgomot redus şi de înaltă eficienţă este garantat.
4. inversa faza secvenţă protejarea aparatului
Controlează circuitul nu să lucreze în caz de eroare de cablare în sursa de alimentare.
5. partea magnetice dispozitivului de frânare
Permite instantanee de frână, de îndată ce energie electrica se taie.
6. Lanţ sac
Lumina, atractive şi durabile.
7. Lanţ
FEC G80 lanţ
8. cârlig
Hot forjare cu tărie perfectă, care este greu să ne despărţim.

Profilul companiei

Henan Xinqi utilaje industria Co., Ltd. Este un producător profesionale de echipamente de mare societate pe acţiuni de ridicare

Produsele sale principale includ singur- şi dublu-fascicul cranes.bridge macarale, poduri rulante, macarale metalurgice,anti-explozive macarale, nava construirea de poduri rulante, pod siderurgice masini si dispozitive de ridicare electrice. Compania are calificări complete pentru producerea, instalarea şi întreţinerea şi poate satisface cerintele din diverse industrii.

Compania se află într-una din zonele de aglomerări industriale mai mare ţară Henan Changyuan de ridicare echipamente zona. Capitalului social al companiei este de 120 de milioane de yuani RMB şi compania are active fixe de RMB 80 de milioane de Yuan.The prima etapă proiectul acoperă o suprafaţă de 226.360 metri patrati, inclusiv 11.760 de metri pătraţi de clădiri de birouri, 58, 076 de metri pătraţi de ateliere de lucru şi 66.166 de metri patrati de out-door funcţionarea zonelor. Compania are completer echipament pentru testarea şi este avansat în industria în materie de tehnologii de oţel pre-tratament, digital tăiere, auto-lipire şi masina de prelucrare.

Vă mulţumim pentru peste 20 de ani de experienţă în industria de echipamente de ridicare, compania are bogat de producție și de comercializare experienţă. La infiintare, compania a fost lipit Tenet sale de management orientate spre oameni, ştiinţifice, inovaţia tehnologică şi serviciu cinstit. Compania necesită produselor sale să fie de înaltă calitate şi de înaltă performanţă. Nucleul culturii întreprinderii este oameni-respectând, profesionale şi ştiinţifice şi realiste, eficient şi excelent.

Numarul total de angajati este 1200, inclusiv personalul tehnic intermediar şi seniori peste 60. Mediu a plantei este frumos şi planta are facilitati complete, cum ar fi angajat cămine, expert building şi multi-funcţie cantina. Bazat pe management orientate spre umane, societatea a angajat multe talente şi oferă un complet juca la capacităţile lor, rezultând în îmbunătăţirea calităţii produselor, angajat abilitatea şi capacitatea de cercetare şi dezvoltare. Toate acestea va ajuta compania să construiască în sine într-un producător de echipamente ridicare restante în ţară.

Conceptul de dezvoltare a crezut de toţi membrii societăţii este calitate materiale + echipamente complete + tehnologie avansată = calitate produs + serviciu atent = viata întreprinderii. Compania a trecut certificarea de trei sisteme. Bazat pe sale centre de servicii post-vânzare în principalele oraşe la nivel national, compania garantează că tehnicienii poate oferi service la sediul clientului in 24 de ore de serviciu apel este primit. Aceasta a fost efectuată pe larg de clienţii şi promisiunea de menţinere întreprindere, întreprindere privată integrat şi în creştere rapidă științifice și tehnologice întreprindere.

Tot personalul plătească tribut la prieteni din toate categoriile sociale şi clienţii noi şi vechi, care acceptă şi grija pentru dezvoltarea companiei.

Sincer bun venit personal vizionară a coopera cu noi pentru noastre beneficii reciproce!Anchetă