BMH Model Palane electrice semi-Gantry macara

Detalii produs

BMH Model Palane electrice semi-Gantry macara

1.semi-Gantry macaraua este un tip dublă clipsare sau singură grindă macara de lucrari la inaltime care avea numai un picior unilaterale, o parte din ea este piciorul care circulă pe pista de sol, cealaltă parte este la sfârşitul pod clipsare instituţiei care circulă pe pista de perete, se economiseşte costul şi spațiul exploatarea instalațiilor și zonă deschisă.

2.semi-Gantry macara forma spaţiu de lucru tri-dimensională de cârlig se deplasează în sus şi în jos, carucior deplasare stânga şi dreapta şi macara deplasare înainte şi înapoi, pentru a realiza în mişcare, răsturnat şi alte operaţiuni pentru ridicare marfuri.

3. BMH Model Electric ridicare macara de lucrari la inaltime este utilizat împreună cu modelul de MD1 CD1 Palane electrice. este o piesa călătoresc macara mici şi mijlocii. Greutatea sa corectă de ridicare este de 2 ~ 16t, durata corectă este 5 ~ 20m. Temperatura de lucru buna este - 20℃- + 40℃.

Caracteristici

Semi-Gantry macara structurii mecanice este compus în principal din: Podul cadru, macara călătoresc mecanism, cărucior partea şi partea electrice.

Anchetă