Portalul macaraturn macara

Detalii produs

Macara portal

De lucru în aer liber, macara portal a fost utilizat pe scară largă în port, curte, gara, stivă şi, în curând. În scopul de a accelera cifra de afaceri a vehiculului, operaţiunea de încărcare și descărcare, transbordarea mărfurilor pe transport si masina are nevoie de înaltă eficienţă. Cu un avantaj capacitatea avansate, de înaltă eficienţă de lucru, compact cadru, calma mişcarea, confortabil operaţiunea, siguranţă şi fiabilitate, comoditate intretinere, aspectul frumos şi aşa mai departe. Se poate face bună utilizare a spaţiului limitat de port, curte şi alte locuri, şi este disponibil pentru lucru gol şi complet încărcată de transport maritim şi cerinţa de suprafaţă masina transport. Şi mai ales, pentru general folosind port, este un fel de maşină robinete cu mici investiţii şi rapiditatea beneficiu pentru încărcarea și descărcarea spoiler fata container, cheltuieli diverse şi vrac marfă.

Mediu:

1. sursa de alimentare este curent alternativ trifazic, frecvenţa nominală este de 50HZ, tensiunea nominală este 380V.

2. temperatura mediului de lucru ar trebui să fie în domeniul de aplicare de-20 ° C la + 45 ° C şi umiditatea relativă este nu mai mare de 95% (cu condensare).

Serviciu de 3.in, viteza vântului trebuie să fie nu mai mare decât 20m/s; şi afară din serviciu, viteza vântului ar trebui să fie (35-42) m/s.

4. instalarea de macarale feroviare ar trebui să acord cu cerinţa de Jt5022.


Anchetă