Podul turnatorie macara cu cârlig

Detalii produs

QDY pod turnatorie macara cu cârlig

Două grinzi sunt pur şi simplu mai puternică decât unul, a face HY aeriene macara solutia ideala pentru zona de acoperire manipularea încărcăturilor grele până la 74/20t. Ca toate HY fabrica macarale, aceste unităţi sunt disponibile cu un număr de grinda principala conexiune versiuni pentru cel mai bun costum nou sau clădirilor existente şi cele mai bune în funcţionalitate, versatilitate şi comoditate. Caracteristica de macara regiei HY sudate cutie grinzi. Toate secţiunile utilizate pentru grinzile principale şi sfârşitul grinzile sunt calculator optimizat pentru înaltă performanţă şi greutate mică, beneficii care plătesc în ceea ce priveşte eficienţa puterea şi costul.

DY regiei macara utilizate pentru medii grele de fabricatie. Aceste macarale regiei sunt ideale pentru a fabrica de turnare.

Turnatorie macaraua este echipamentul principal pentru producţia de topire de oţel.

polonic macarale sunt utilizate pentru a muta din oţel sau fier oale din otel topirea atelier cu temperatură înaltă şi o mulţime de praf. Schema de convenţionale: folosirea cabinei inchisa.

Fiecare organ este H clasa. Şi YZR termoizolant tip motor.working în cea mai mare temperatura ambiantă este de 60° C, COLOCA cu electrice avansate troliului se face cu placa de sudura din otel, cutie de viteze cu retinute si roata de clichet.

Alimentare: AC 3Ph 380V 50Hz sau în funcţie de cerinţa clientului.

Modul de control: cabină de control/telecomanda/control panel cu pandantiv linie


Anchetă