Heavy Duty dublă clipsare regiei macara cu electromagnetice

Heavy Duty dublă clipsare regiei macara cu electromagnetice
Detalii produs

Informaţii de bază.

Modelul NO.:QCTip: pod macara
Aplicatie: construirea de utilizare, atelier de utilizare, recipient utilizare, minerale zona de utilizareTurn macara tip: sub macarale
Tip curea: frînghiiGrinda principal forma: dublă clipsare
Putere Sursa: ElectricTip: roata în mişcare
Instalare: asamblateCertificare: ISO 9001: 2000
Stare: nouCapacitate: 5 de ridicare-32t
Max. Inaltime: 16 m de ridicare sau conform cereriiMax. Durata: 31.5 m
Lucru clasa: A6Protectie la suprasarcina: inclus
Limitată Swithes: incluseSistemul de oprire de urgență: inclus
Control Stype:Cabin/telecomanda/Wireless ControlPerioada: 12 luni de garantare
Furnizare de piese Service: schimb gratuitMarcă: Tengtong
Caietul de sarcini: China StandardOrigine: Changyuan, Henan, China

Descrierea produsului

QC tip 5-32t electrice aeriene macaraua cu Magnet

QC Magnet Crane în principal constă în puternic Podul de grinzi, macarale mecanism, macara electrica cărucior şi sistemul electric şi electromagnetice discul de sistem, şi ar putea fi clasificate în mai multe taxe de lucru, A5, A6, A7, în funcţie de frecvenţa de lucru şi timpul de lucru pur.

QC typeMagnet OverheadCraneGeneralFeatures

1.Liftingmaterial:Castingot,steelscraps,steelball, steelbillets
2.Wideuseinsteelplant,smeltingplant, wastewarehouse
3.Highworkingefficiency, safeandreliableoperation
4.Perfectperformance, lowmaintenance

QC tip Magnet aeriene macara caracteristici tehnice:
1.Strongboxtype, weldingbymachinehand.
2.Wheels,wireropedrum,Gears,couplingsaremanufacturedbyourCNCmanchinecenter, TOPqualitycontrol.
3.Heavydutyslipringmotor,WUXINGPbrand, TOPqualityinChina.
4.Siemensmainelectricsystem.
5. tratament de suprafaţă: nisip sablare
6.Pendentcontrol,wireless, cabincontrol.

Aşteaptă cu nerăbdare pentru a primi al tău cerere de oferta, cu detalii informaţiile de mai jos:

1. Liftingcapacity

2.span(railcentretocentre)

3.Therequiredliftingheight(fromhooktotheground)

4. Cranetravellinglength

5. Whatwillbeliftedbythecrane

6. Thecraneandhoistmovementspeed (m/min)

7.Theraillengthandtheheight.

8.Singlespeedordoublespeedforliftingandtravelling?

9.Drivercabinecontrolorpendantcontrol?
10.Howmanyhoursworkperday?

11.Powersource:380V,50Hz, 3phaseorothers?

Informaţii companie

Henan Xinqi utilaje industria Co., Ltd. Este un producător profesionale de echipamente de mare societate pe acţiuni de ridicare

Produsele sale principale includ singur- şi dublu-fascicul cranes.bridge macarale, poduri rulante, macarale metalurgice, anti-explozive macarale, nava constructii poduri rulante, Podul siderurgice si trolii electrice. Compania are calificări complete pentru producerea, instalarea şi întreţinerea şi poate satisface cerintele din diverse industrii.

Compania se află într-una din zonele de aglomerări industriale mai mare ţară Henan Changyuan de ridicare echipamente zona. Capitalului social al companiei este de 120 de milioane de yuani RMB şi compania are active fixe de RMB 80 de milioane de Yuan.The prima etapă proiectul acoperă o suprafaţă de 226.360 metri patrati, inclusiv 11.760 de metri pătraţi de clădiri de birouri, 58, 076 de metri pătraţi de ateliere de lucru şi 66.166 de metri patrati de out-door funcţionarea zonelor. Compania are completer echipament pentru testarea şi este avansat în industria în materie de tehnologii de oţel pre-tratament, digital tăiere, auto-lipire şi masina de prelucrare.

Vă mulţumim pentru peste 20 de ani de experienţă în industria de echipamente de ridicare, compania are bogat de producție și de comercializare experienţă. La infiintare, compania a fost lipit Tenet sale de management orientate spre oameni, ştiinţifice, inovaţia tehnologică şi serviciu cinstit. Compania necesită produselor sale să fie de înaltă calitate şi de înaltă performanţă. Nucleul culturii întreprinderii este oameni-respectând, profesionale şi ştiinţifice şi realiste, eficient şi excelent.

Numarul total de angajati este 1200, inclusiv personalul tehnic intermediar şi seniori peste 60. Mediu a plantei este frumos şi planta are facilitati complete, cum ar fi angajat cămine, expert building şi multi-funcţie cantina. Bazat pe management orientate spre umane, societatea a angajat multe talente şi oferă un complet juca la capacităţile lor, rezultând în îmbunătăţirea calităţii produselor, angajat abilitatea şi capacitatea de cercetare şi dezvoltare. Toate acestea va ajuta compania să construiască în sine într-un producător de echipamente ridicare restante în ţară.

Conceptul de dezvoltare a crezut de toţi membrii societăţii este calitate materiale + echipamente complete + tehnologie avansată = calitate produs + serviciu atent = viata întreprinderii. Compania a trecut certificarea de trei sisteme. Bazat pe sale centre de servicii post-vânzare în principalele oraşe la nivel national, compania garantează că tehnicienii poate oferi service la sediul clientului in 24 de ore de serviciu apel este primit. Aceasta a fost efectuată pe larg de clienţii şi promisiunea de menţinere întreprindere, întreprindere privată integrat şi în creştere rapidă științifice și tehnologice întreprindere.

Tot personalul plătească tribut la prieteni din toate categoriile sociale şi clienţii noi şi vechi, care acceptă şi grija pentru dezvoltarea companiei.

Sincer bun venit personal vizionară a coopera cu noi pentru noastre beneficii reciproce!
Anchetă