Aeriene exploziilor macara

Detalii produs

Explozie dovada macara

Explozie dovada macara, care este, exploziilor ridicare macara pod, este o macara de pod dublu fascicul cu ridicare electrica exploziilor pentru ridicare mecanism, care este în conformitate cu prevederile standardului de "JB/T10219-2001".

Crane de ridicare dovada explozie este menţionată ca "exploziilor macara" este de a exploziilor Palane electrice pentru ridicare mecanism dublu fascicul Podul Crane, sunt conforme cu prevederile standardului JB/T10219-2001 "exploziilor macara grinzi", tehnologia este matur, fiabil şi simplu structura, forma mici, usoare, instalare, convenabilă utilizarea și întreținerea. Condiţiile de mediu: de lucru pentru trei faze AC, evaluat frecventa 50HZ, evaluat tensiune 380V; temperatura mediului de lucru -20 ~ 40. Lucrarea interioară la 40 grade umiditate relativă mai mare de 50%, până la 100% umiditate relativă scurt timp permis în aer liber lucra la 25 ° C. Altitudine de site-ul de instalare nu depășește 2000m. Magazin de maşină, potrivit pentru depozit materiale utilitare uşoare, intretinere si manipulare domeniul de lucru, staţia de hidroenergie, este în ţară pentru a promova utilizarea de echipamente de ridicare.

Explozie dovada macaraua este o macara pe baza, în conformitate cu GB3836.1-2010 "mediu exploziv cu exploziilor echipamente electrice", şi GB3836.2-2010 mediul exploziv cu vibraţii de echipamente electrice echipamente electrice de tip "d" "proiectare si are caracteristicile structurii rezonabil, aspect frumos, exploziilor puternice. Masini si HB (BCD), HBS (DMO) exploziilor Palane electrice sprijinirea utilizarea de greutate de 1-10 tone, interval de 7.5-22.5 metri, lucru nivel A3-A5, mediu de lucru -25 C ~ +40 C.

Produsele sunt utilizate pe scară largă în chimice fabrica, depozit, materiale, este prevăzut cu solul si cabina mecanicului de locomotivă în două forme, puncte de cabina conducătorului auto să deschidă, două închise, instalarea de formă este împărţit în stânga şi la dreapta, direcţia de intrare laterale, fata, pentru utilizator de a alege în funcţie de utilizarea lor.

Anchetă