Singură grindă pod macara

Detalii produs

Macara de pod singură grindă

Scurtă introducere

Macara de pod singură grindă este un echipament care se desfăşoară în domeniul de atelier, depozit și domeniul material. Deoarece cele două capete sunt situate pe o coloană de ciment inalt sau un suport metalic, forma Podul este ca un pod. O singură grindă macara pod-a lungul podului de stabilire pe ambele maluri ale operaţiunea longitudinale crescute feroviar, pot utiliza plin de spaţiu sub Podul de ridicare materiale, de la echipamente de sol împiedicată. Este cel mai utilizat pe scară largă un fel de ridicare masini.

Solicitantului:

Macara de pod singură grindă este un instrument important şi echipamente pentru a realiza mecanizare şi automatizare a procesului de producţie în moderne de producţie industrială şi de transport. Deci Podul de singură grindă macara în industriale interioare şi în aer liber şi întreprinderilor miniere, fier şi industria siderurgică, transportului feroviar, portul şi terminalul, precum şi logistica şi alte departamente şi locuri au fost utilizate pe scară largă.

Durata se poate baza pe cerințele utilizatorilor pentru non-standard de proiectare, la nivel de lucru de A3, lucru mediu temperatura de-25 grade C -40. Să interzică utilizarea de mediu inflamabile, explozive, corozive.


Anchetă